Susan

Annelore

Jasmien

Tuur

"Ik wil jongeren de kans geven om te bewijzen dat ze nog veel meer creativiteit hebben dan ze zelf denken. Ze mogen in zichzelf en hun talenten geloven. Want ik geloof in hen."

Jasmien

Muhammad

Dagelijks bestuur

Leerkracht dans | bewegingsexpressie 

Jasmien werkt al meer dan zeven jaar bij verschillende organisaties als leerkracht musical (Jan Schepens, Maggi Toussaint e.a.) en regisseert al even lang musicalstages voor jongeren. Na al die jaren merkt ze op dat jongeren vaak nog veel meer eigen ideeën hebben dan ze op het eerste gezicht laten zien. En daarom richtte ze Element-T op. Ze wil hen de vaardigheden en het zelfvertrouwen meegeven om een eigen stijl en persoonlijkheid te ontwikkelen aan de hand van zingen, dansen en acteren.

Ook op het podium heeft ze ervaring. Zo zong ze zes jaar bij het meisjeskoor Scala and Kolacny Brothers en is ze zangeres bij Brides of Lucifer. Ze volgde het 7e jaar musical aan De!Kunsthumaniora en studeerde aan het Koninklijk Conservatorium.

Jasmien focust vooral op het lichaam als middel van communicatie en tracht jongeren letterlijk goed in hun vel te laten voelen. Ze is ervan overtuigd dat iedereen zich zonder woorden kan uitdrukken en combineert dansen met andere vormen van beweging en expressie.

"Bezig zijn met je eigen creativiteit en talenten maakt dat je de beste versie van jezelf kan zijn, dag in, dag uit. Het is een manier om je persoonlijkheid te ontwikkelen. Dit meegeven aan jongeren is voor mij persoonlijk zeer belangrijk: je laat je dromen en talenten niet zomaar links liggen."

Tuur

Ceulemans

Leerkracht drama | muziek | stem

Tuur is een mens van het theater. Hij studeerde af aan De!Kunsthumaniora in de richting Woordkunst-Drama en regisseert momenteel al enkele jaren bij Jeugdtheater Schoolbond in Lier, waar hij zelf ook al vele seizoenen op de planken staat. Daarnaast acteerde hij in kortfilms en vorig jaar ontdekte hij de wondere wereld van de musical.

Tuur houdt van ‘puur’ acteren en gaat bij elk individu graag op zoek naar zijn of haar manier van spelen. De passie en de skills die hij gebruikt om zelf (muziek)theatervoorstellingen te schrijven, wil hij graag delen met jongeren.

"Mijn leven is een ontdekkingsreis. Elke dag kom ik weer nieuwe dingen tegen die mij inspireren om creatief aan de slag te gaan en mezelf uit te dagen om mijn grenzen te verleggen. Ik wil jongeren graag een ticketje bezorgen om diezelfde reis te maken."

Susan

Tonnard

Leerkracht zang | stem | dans

Susan zit in haar laatste jaar Musical aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel, waar ze les krijgt van kleppers als Lulu Aertgeerts, Pascale De Turck, Peter Kongs en Adám Solya. Bij Studio 100 zong ze vele jaren in het koor bij Kristof Aerts en trad ze o.a. op tijdens de Grote Sinterklaasshows en de voorstellingen van Maya De Bij. Ook deed ze ontelbaar veel backing tracks en stond ze voor Nickelodeon en Ketnet zelfs solo op het podium.

Als leerkracht musical werkt ze in de muziekscholen van Lochristi en De Pinte, maar begeleidde ze tevens musicalstages voor verschillende organisaties.

Susan streeft ernaar om elke jongere een eigen stem te geven en hen de juiste technieken bij te brengen. Door al haar ervaring weet ze perfect welke specifieke tools een musicalperformer nodig heeft om de pannen van het dak te zingen.

"Door mijn passie te delen wil ik jongeren op weg helpen naar de beste versie van zichzelf en hen vooral veel plezier laten hebben!"

Annelore

Van den Driessche

Leerkracht zang | muziek | drama

Annelore studeert dit jaar af met een Bachelor Musical. Hierdoor heeft ze reeds enorm veel ervaring op en rond het podium. Zo speelde ze mee in schoolproducties onder leiding van Bruno Van Heystraeten en Jeroen Maes en deed ze stage in de musical ‘Doornroosje’ van het productiehuis Deep Bridge. Ze treedt op als zangeres bij Scala and Kolacny Brothers en solo kan je haar met twee andere zangeressen bewonderen in een coverband. Maar ook naast het podium gebruikt ze haar talenten: ze was leerkracht zang, dans en drama voor o.a. Compagnie MiLa, Compagnie Mithe en Planktom.

Annelore is één met muziek. Ze is een topper in koorzang en weet als geen ander hoe je meerdere stemmen tot één geheel laat klinken. Zij geeft jongeren een tweede, derde of vierde stem of zelfs meer.

"Het is gewoon zo cool om de kids te zien groeien in hun kunnen, en samen een project tot een goed einde te brengen. Daarvoor doen we het. En niks minder."

Joris

Van Eynde

Logistiek | Scenografie

Een creatieve duizendpoot, zo omschrijf je Joris het beste. In 2010 begon hij als muzikant in musicalgezelschappen, maar al snel kreeg hij zelf zin om op het podium te staan. Hij stond onder andere op de scène in ‘14-18’, ‘Kiss me Kate’ en ‘Sacco en Vanzetti’. Maar daar stopt het niet: in de backstage liet Joris ook al vele talenten zien. Als stage-manager, logistiek verantwoordelijke en decorbouwer heeft hij alle ervaring om een show net dat ietsje meer te geven. En dat is wat hij ook bij Element-T zal doen.

Joris verzorgt mee de vlotte gang van zaken en zal de jongeren begeleiden in het maken van hun eigen decor. Hij leert hen het belang van slimme keuzes binnen de scenografie, laat hen veel doen met weinig en vooral: toch net dat ietsje meer.