Element-Team

"Ik wil jongeren de kans geven om te bewijzen dat ze nog veel meer creativiteit hebben dan ze zelf denken. Ze mogen in zichzelf en hun talenten geloven. Want ik geloof in hen."

Jasmien

Muhammad

Dagelijks bestuur

Leerkracht dans | bewegingsexpressie 

Jasmien werkt al meer dan zeven jaar bij verschillende organisaties als leerkracht musical (Jan Schepens, Maggi Toussaint e.a.) en regisseert al even lang musicalstages voor jongeren. Na al die jaren merkt ze op dat jongeren vaak nog veel meer eigen ideeën hebben dan ze op het eerste gezicht laten zien. En daarom richtte ze Element-T op. Ze wil hen de vaardigheden en het zelfvertrouwen meegeven om een eigen stijl en persoonlijkheid te ontwikkelen aan de hand van zingen, dansen en acteren.

Ook op het podium heeft ze ervaring. Zo zong ze zes jaar bij het meisjeskoor Scala and Kolacny Brothers en is ze zangeres bij Brides of Lucifer. Ze volgde het 7e jaar musical aan De!Kunsthumaniora en studeerde aan het Koninklijk Conservatorium.

Jasmien focust vooral op het lichaam als middel van communicatie en tracht jongeren letterlijk goed in hun vel te laten voelen. Ze is ervan overtuigd dat iedereen zich zonder woorden kan uitdrukken en combineert dansen met andere vormen van beweging en expressie.

"Bezig zijn met je eigen creativiteit en talenten maakt dat je de beste versie van jezelf kan zijn, dag in, dag uit. Het is een manier om je persoonlijkheid te ontwikkelen. Dit meegeven aan jongeren is voor mij persoonlijk zeer belangrijk: je laat je dromen en talenten niet zomaar links liggen."

Tuur

Ceulemans

Leerkracht drama

Tuur is een mens van het theater. Hij studeerde af aan De!Kunsthumaniora in de richting Woordkunst-Drama en regisseert momenteel al enkele jaren bij Jeugdtheater Schoolbond in Lier, waar hij zelf ook al vele seizoenen op de planken staat. Daarnaast acteerde hij in kortfilms en vervolgens ontdekte hij de wondere wereld van de musical.

Tuur houdt van ‘puur’ acteren en gaat bij elk individu graag op zoek naar zijn of haar manier van spelen. De passie en de skills die hij gebruikt om zelf (muziek)theatervoorstellingen te schrijven, wil hij graag delen met jongeren.

"Mijn leven is een ontdekkingsreis. Elke dag kom ik weer nieuwe dingen tegen die mij inspireren om creatief aan de slag te gaan en mezelf uit te dagen om mijn grenzen te verleggen. Ik wil jongeren graag een ticketje bezorgen om diezelfde reis te maken."

Susan

Tonnard

Leerkracht zang | muziek

Susan zit in haar laatste jaar Musical aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel, waar ze les krijgt van kleppers als Lulu Aertgeerts, Pascale De Turck, Peter Kongs en Adám Solya. Bij Studio 100 zong ze vele jaren in het koor bij Kristof Aerts en trad ze o.a. op tijdens de Grote Sinterklaasshows en de voorstellingen van Maya De Bij. Ook deed ze ontelbaar veel backing tracks en stond ze voor Nickelodeon en Ketnet zelfs solo op het podium.

Als leerkracht musical werkt ze in de muziekscholen van Lochristi en De Pinte, maar begeleidde ze tevens musicalstages voor verschillende organisaties.

Susan streeft ernaar om elke jongere een eigen stem te geven en hen de juiste technieken bij te brengen. Door al haar ervaring weet ze perfect welke specifieke tools een musicalperformer nodig heeft om de pannen van het dak te zingen.

“Ik heb als jongere enorm veel geleerd van mijn gemotiveerde leerkrachten en ik hoop dat ik voor mijn leerlingen hetzelfde kan betekenen. Er is niets zo fijn als je passie door te geven en je leerlingen te zien groeien in hun persoonlijke en artistieke ontwikkeling.”

Laure
Ven

Leerkracht dans

Laure's passie voor musical ontstond reeds op jonge leeftijd.
Op haar 4 jaar startte ze al met balletlessen bij dansstudio Arabesque te Deurne. Door de jaren heen heeft ze er onder meer les gehad van Frank De Peuter en Hilde Weber.
Ze volgde er ook gedurende enkele jaren musicallessen olv. Anne Mie Gils. Na haar middelbare studies trok Laure naar de Kunsthumaniora van Antwerpen om er de vooropleiding Musical te volgen. Hier kreeg ze zangles van Pascal de Turck.

In September 2016 startte Laure haar Professionele Bacheloropleiding Musical aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Hier krijgt ze dagelijks les
van gevestigde artiesten zoals Lulu Aertgeerts, Peter De Smet, Peter Kongs, Adam Solya, Inge Minten, Karel Deruwe en vele anderen.

 

In september 2018 was Laure te zien in de herneming van Blood Brothers (InTeam).
In de openbare schoolproductie Catch Me If You Can (regie: Bruno Van Heystraeten) die in december 2018 te zien was, maakte ze deel uit van het ensemble.
In Maart 2019 speelde ze op school de rol van Camille in de gloednieuwe voorstelling “Zie Mij” (regie: Veerle Baetens en Cathy Vanderstappen).
In Juni 2019 was ze in The Wild Party (regie: Sebastien De Smet) te zien als Madeleine True.
In haar laatste jaar zal ze stage lopen in de Theatertour van Assepoester (Deep Bridge), The Christmas Show (Deep Bridge) en Pocahontas (Uitgezonderd!).